Sziget Festival - informații pentru presă

 

 

Bun venit în zona de presă de la Sziget Festival!

Până când „Insula Libertății” își va deschide din nou porțile, în august, te vom ține la curent cu toate informațiile esențiale despre Sziget. Aici vei găsi comunicate de presă, fotografii și materiale video și orice altă informație ce trebuie știută din timp. În cazul în care ai nevoie de informații de bază, verifică secțiunea „Informații generale”, din meniu.

La fața locului, peste 2000 de jurnaliști acreditați, din peste 40 de țări acoperă evenimentul: scriu despre concerte și activitățile de pe insulă, iau interviuri și fac fotografii. Dacă vrei să faci parte dintr-o asemenea echipă internațională și să participi la eveniment ca jurnalist acreditat din țara ta, ai grijă să publici în prealabil știri despre festival și să ne urmărești activitățile, căci acesta va fi un lucru important în procesul de acreditare. Formularul pentru acreditare va fi disponibil mai jos.

Pentru mai multe informații ne găsiți la info@szigetfestival.ro!

Acreditare de presă pentru Sziget 2017

Comunicate de presă și materiale foto-video

Poți afla de aici toate noutățile despre Sziget 2017.

Fotografiile de presă pot fi descărcate de aici:
 
 

Folosește materialele puse la dispoziție de noi pentru a-ți face articolele mai atractive! În același timp, nu uita să menționezi fotografii, după cum urmează: Rockstar Photographers (@rockstarphotographers).

Materialele video de pe canalul oficial de YouTube Sziget Festival sunt la dispoziția oricui. Probabil cel mai relevant exemplu este Aftermovie-ul oficial Sziget 2016.