Primele nume pentru Sziget 2017!

Thu Dec 15 12:52:35 2016

În caz că nu știați, în programul de la Sziget sunt incluse mai mult de 50 de locații! Activitățile au loc non-stop, ceea ce înseamnă că distracția nu se oprește niciodată în cele 7 zile cât durează festivalul. Drept urmare, să nu vă așteptați doar la headlineri, profitați la maxim de diversitatea programului! În plus, nu uitați că biletele sunt la un preț mai redus până la data de 31 decembrie!

Main Stage

Dimitri Vegas & Like Mike vor fi gazdele spectaculosului show final al celei dea 25-a ediţii a Szigetului, ultimul concert de pe scena principală din ultima zi. Major Lazer va fi headlinerul altei seri pe scena principală, tot aici îi regăsim și pe Tom Odell şi Two Door Cinema Club.

A38

Giganticul cort A38 va găzdui numeroşi artişti, primii anunţati fiind Bad Religion, DJ Shadow, Kensington, Mac DeMarco, Oh Wonder, Vince Staples, GusGus şi GTA. Urmează mult mai multe nume în program, cortul A38 este unul dintre cele mai îndrăgite locații de la Sziget!

Arena

Primii confirmaţi în programul Arenei sunt Oliver Heldens şi W&W. În următoarele luni multe alte nume se vor adăuga programului incluzând şi numeroase alte locaţii.

 

Nu ești sigur dacă îți plac? Click mai jos și ascultă! ;)

 

Când va fi următorul anunț?

Seria de anunţuri legate de festival abia a început, în lunile care urmează programul se va îmbogăţi cu sute de nume!

 

Pentru a-ți face o idee despre atmosfera de la Sziget:

 

Parteneri în România: