Finala Sziget Talent!

Mon May 4 11:09:24 2015

Avem finaliștii! Tot ce vă putem spune este că alegerea a fost una foarte, foarte dificilă! Cu toate acestea, ne vedem joi, 7 mai, de la ora 22:00, în Expirat&OtherSide Club, la prima ediție ‪#SzigetTalent‬ cuuu...

TONY BABOON

SATELLITES

VELOSONICS

Mulțumiri juriului format din Dan Amariei (Omul cu Șobolani), Bogdan Popoiag (ROA, Unu'), Kovács András (KUMM), DJ Bully (Cooperativa Urbană) și Mihai Tița (Sunete), celor de la Sziget Festival Official și tuturor celor care s-au înscris.

Joi, 7 mai, începând cu ora 22:00, vino în Expirat să asculţi live pe scena din strada Brezoianu nr.4 cele trei trupe finaliste: TONY BABOON, SATELLITES şi VELOSONICS şi să trimiţi una dintre ele, alături de juriu, la Sziget Festival 2015.

Battle-ul de pe scenă este prezentat de Dan Amariei (OCS) şi coordonat de juriul format din acelaşi Dan Amariei, Bogdan Popoiag (ROA, UNU'), Kovács András (KUMM), DJ Bully (Cooperativa Urbană) şi Mihai Tița (Sunete).
 
Avem şi tombolă: 2 abonamente pentru o singură persoana la #Sziget2015 pentru cei dintre voi care vin la eveniment de la ora 22:00 şi care vor să se implice în procesul de votare al trupei preferate. Votul publicului reprezintă 25% din votul final.
 
După concerte seara continuă cu mash-up party music selectat de Luca.
 
Dacă nu ştii incă prea multe despre trupele finaliste, te invităm pe paginile lor oficiale:
 
 
Ora: 22:00
King Size Drinks – all night long
Intrare liberă
 
Eveniment Facebook:
 
 

 

Parteneri în România: