Noutăți

Sziget2017 - 452.000 de vizitatori

Festivalul Sziget, Insula Libertății, și-a închis porțile, cu un număr total de 452.000 de vizitatori care au sosit pe insulă în cele 7 zile ale evenimentului. Două zile au fost sold out, publicul sosind și în acest an din peste 100 de țări.

Hello Hungary, Hello Sziget! Bilete pentru 3 zile de weekend la Sziget!

Biroul de Turism al Ungariei și Sziget Cultural Management introduc un nou tip de bilet pentru Sziget 2017. Pentru cei care își doresc să vină la Sziget în timpul weekendului, pentru un city break la Budapesta combinat cu distracția de la Sziget, e disponibil acum un nou tip de bilet, pentru 3 zile de weekend!

Câștigă cu Sziget - vezi câștigătorii!

Dacă îți cumperi abonamentul pe 7 zile până la data de 12 iunie, poți fi unul dintre norocoșii câștigători ai unor premii deosebite! Peste 400 de premii tematice își așteaptă câștigătorii! Poți vedea câștigătorii, aici.

Programul detaliat

Pagina programului este actualizată în mod constant, verificați cu atenție!

The Chainsmokers @ Sziget2017!

The Chainsmokers vin la Sziget! Pe scena principală Dan Panaitescu, în data de 13 august. Programul detaliat e online! Bilete la preț redus până la 31 mai.

Sziget Talent 2017

A sosit din nou momentul: încep înscrierile pentru Sziget Talent 2017! Trupa aleasă de către juriu și public va putea urca pe una dintre scenele #Sziget2017, în luna august a acestui an! 

P!NK la Sziget 2017!

P!NK la Sziget Festival, în data de 9 august 2017, pe scena principală Dan Panaitescu! Bilete la preț redus sunt disponibile până la data de 31 Mai.

Nume noi pentru Sziget 2017!

Wiz Khalifa, Rita Ora, Paul Van Dyk și The Vaccines la Sziget! Biletele la preț redus sunt disponibile până la data de 31 mai. 

Greetings Sugar la Sziget 2017!

Ne face mare plăcere să anunțăm prima trupă din România, Greetings Sugar, în programul scenei Europe de la Sziget 2017! 

Iată ce dorințe se vor îndeplini la Sziget 2017!

În fiecare an, de Crăciun, vă dăm posibilitatea de a vă pune cele mai nebunești dorințe, pe care să vi le îndeplinim în timpul festivalului. Anul acesta, am decis să îndeplinim mai mult de 15 dorințe!

Parteneri în România: