Noutăți

P!NK la Sziget 2017!

P!NK la Sziget Festival, în data de 9 august 2017, pe scena principală Dan Panaitescu! Bilete la preț redus sunt disponibile până la data de 31 Mai.

Nume noi pentru Sziget 2017!

Wiz Khalifa, Rita Ora, Paul Van Dyk și The Vaccines la Sziget! Biletele la preț redus sunt disponibile până la data de 31 mai. 

Greetings Sugar la Sziget 2017!

Ne face mare plăcere să anunțăm prima trupă din România, Greetings Sugar, în programul scenei Europe de la Sziget 2017! 

Iată ce dorințe se vor îndeplini la Sziget 2017!

În fiecare an, de Crăciun, vă dăm posibilitatea de a vă pune cele mai nebunești dorințe, pe care să vi le îndeplinim în timpul festivalului. Anul acesta, am decis să îndeplinim mai mult de 15 dorințe!

22 de nume noi pentru Sziget 2017

PJ Harvey, White Lies și Alt-J printre cele 22 de nume anunțate pentru Sziget 2017. 

18 nume noi pentru Sziget 2017!

Printre numele noi anunțate pentru #Sziget2017, se numără și Kasabian, The Kills, Billy Talent sau Crystal Fighters. Află toate numele anunțate până acum pentru a 25-a ediție a Insulei Libertății!

Sziget Festival - „Festivalul preferat al artiștilor” în Europa

În fiecare an la Eurosonic Noorderslag, în Groningen, se decernează cele mai prestigioase premii ale scenei festivaliere. Festivalul Sziget a ajuns pe lista scurtă a mai multor categorii și de data asta a câștigat prestigiosul titlul de „Festivalul preferat al artiștilor” în Europa. 

Primele nume pentru Sziget 2017!

Iată primele nume pentru Sziget 2017! De reținut că acesta este doar primul dintr-o serie lungă de anunțuri, în perioada următoare! Momentan, câteva nume pentru Main Stage, A38 și Arena.

Dăruiește Sziget de Crăciun!

Biletele pentru #sziget2017 sunt la un preț mai avantajos, până la sfârșitul lunii decembrie. Daaar, cine cumpără un abonament pentru 7 sau 5 zile până la data de 12 decembrie (ora 0:00 CET), va avea posibilitatea să câștige un abonament în plus!

Aftermovie-ul #Sziget2016!

Cam așa ne-am distrat la #sziget2016! Ne place foarte mult cum a ieșit aftermovie-ul, sperăm că și vouă!  Dacă vă doriți să fiți alături de noi anul viitor, la cea de-a 25-a ediție, grăbiți-vă: până în data de 31 decembrie biletele au un preț mai redus!

Parteneri în România: