Noutăți

Sziget Festival - „Festivalul preferat al artiștilor” în Europa

În fiecare an la Eurosonic Noorderslag, în Groningen, se decernează cele mai prestigioase premii ale scenei festivaliere. Festivalul Sziget a ajuns pe lista scurtă a mai multor categorii și de data asta a câștigat prestigiosul titlul de „Festivalul preferat al artiștilor” în Europa. 

Primele nume pentru Sziget 2017!

Iată primele nume pentru Sziget 2017! De reținut că acesta este doar primul dintr-o serie lungă de anunțuri, în perioada următoare! Momentan, câteva nume pentru Main Stage, A38 și Arena.

Dăruiește Sziget de Crăciun!

Biletele pentru #sziget2017 sunt la un preț mai avantajos, până la sfârșitul lunii decembrie. Daaar, cine cumpără un abonament pentru 7 sau 5 zile până la data de 12 decembrie (ora 0:00 CET), va avea posibilitatea să câștige un abonament în plus!

Aftermovie-ul #Sziget2016!

Cam așa ne-am distrat la #sziget2016! Ne place foarte mult cum a ieșit aftermovie-ul, sperăm că și vouă!  Dacă vă doriți să fiți alături de noi anul viitor, la cea de-a 25-a ediție, grăbiți-vă: până în data de 31 decembrie biletele au un preț mai redus!

Stickere Sziget pentru Viber!

Sziget are propriul pachet de stickere pe care le puteți utiliza cu prietenii pe Viber, astfel încât să puteți răspândi vibe-ul Sziget în fiecare zi! Descărcați-le pe Viber și urmăriți chat-ul public, pentru insight-uri interesante oferite chiar de către echipa Sziget!

Unde stai la Sziget?

Având în vedere că Sziget durează o săptămână, e important să ai un loc al tău unde să te poți retrage când vrei să iei o pauză de la petreceri. Din fericire, avem o mulțime de opțiuni la fața locului - trebuie doar să o găsești pe cea care ți se potrivește cel mai bine. Dacă vrei să stai la hotel, Budapesta are o ofertă foarte bogată! Iată, mai jos, opțiunile de la fața locului!

Ce conține pachetul Szitizen Prime?

Devino Szitizen Prime la #Sziget2017 și vino să sărbătorim cea de-a 25-a ediție împreună! Poți deveni Szitizen Prime achiziționând un abonament pentru 7 sau 5 zile, în primele 25 de ore de la punerea în vânzare. Astfel, vei primi și un pachet special Szitizen Prime, chiar la tine acasă! Ce e cadouri conține acest pachet? Află aici!

Oferta Szitizen Prime 2017

Devino Szitizen Prime la #Sziget2017 și haide să sărbătorim împreună a 25-a ediție Sziget! Îi numim Szitizen Prime pe aceia care aleg să fie primii locuitori ai Insulei Libertății. Cei care doresc să devină Szitizen Prime, pot achiziționa bilete la preț redus și, pe deasupra, vor primi la ei acasă, până de Crăciun, un pachet special. Și mai mult, pot participa la o tragere la sorți pentru a câștiga pachete exclusiviste VIP Szitizen Prime! Ești gata?

Devino Szitizen Prime în 25 septembrie!

Începem deja numărătoarea inversă pentru #Sziget2017! Haideți să sărbătorim împreună a 25-a ediție a festivalului Sziget! Cine achiziționează bilete în primele 25 de ore, poate deveni Szitizen Prime! Biletele se pun în vânzare în ziua de 25 septembrie 2016, ora 18:00! Revenim cu detalii...

496.000 de Szitizeni la Sziget 2016!

A 24-a ediție a festivalului Sziget s-a încheiat miercuri, 17 august, cu un număr record de vizitatori: aproape jumătate de milion, din peste 100 de țări. Sziget se va întoarce în 2017 cu o ediție aniversară, a 25-a, în perioada 9-16 august.

Parteneri în România: