Szitizen Prime 2017

Ce este un Szitizen Prime?

Îi numim Szitizen Prime pe aceia care aleg să fie primii locuitori ai Insulei Libertății. Aceștia achiziționează bilete pentru următoarea ediție a festivalului, încă din primele ore după ce s-au pus în vânzare. Cei mai devotați nu numai că primesc un pachet special, chiar la ei acasă, dar mai au și șansa de a câștiga un pachet VIP sau de a se bucura de anumite facilități la fața locului, anul viitor, în luna august.

Cum devii Szitizen Prime?

Poți deveni Szitizen Prime achiziționând un abonament pentru 7 sau 5 zile, în primele 25 de ore de la punerea în vânzare.

Reține data: 25 septembrie, ora 18:00 – 26 septembrie, ora 19:00.

Ce este un pachet Szitizen Prime?

Achiziționează bilet pentru Sziget 2017 în primele 25 de ore! Beneficiezi de prețuri reduse și primești acasă, la adresa specificată, cadouri speciale Szitizen Prime:

  • Un tricou ediție limitată - astfel, lumea va afla că ești unul dintre primii locuitori ai Insulei Libertății!
  • O pereche super cool de șosete Sziget - numai bune de purtat și în zilele reci de iarnă!
  • Un patch unicat, numai bun pentru atașat pe haina sau geanta preferată!
  • Stickere Sziget - le poți lipi oriunde pentru a face cunoscută atmosfera Sziget!
  • Insignă Sziget - fii mândrul deținător al unei insigne Sziget, arătând zilnic, tuturor, că ești Szitizen Prime!

Pachetele VIP Szitizen Prime

Printre cei care aleg să devină Szitizen Prime,se vor afla și câțiva norocoși care vor câștiga, în plus, printr-o tragere la sorți, pachete VIP!

Cumpărând un abonament pentru 7 sau 5 zile în primele 25 de ore, în data de 25 septembrie, vei primi automat un pachet Szitizen Prime și, în plus, tranzacția ta va participa la o tragere la sorți, în cadrul căreia poți câștiga un pachet VIP!
 
Pachetul VIP îți va oferi posibilitatea să:
  • Urmărești un concert de la înălțime! Vom alege un concert pe care îl vei putea urmări din Front of House – turnul din fața scenei principale! Acces exclusiv, priveliște minunată și un loc perfect pentru un selfie!
  • Dai o tură în culisele scenei principale - vei vedea, cum puțini au ocazia să vadă, ce se află în spatele scenei principale: cabinele artiștilor, locul în care lucrează echipa de producție și spațiul în care se relaxează vedetele!
  • Mănânci ca un star! Vei avea ocazia să deguști delicioasa mâncare servită în backstage, într-o atmosferă exclusivistă!
  • Primești un Citypass pentru 13 zile cu ajutorul căruia vei putea explora Budapesta fără griji!
  • Primești un ceas Sziget - elegant, să te asiguri că prinzi la timp trupele preferate!

Abia așteptăm să ne (re)vedem pe Insula Libertății! Pe curând!