Cruisin

Ce e „Sziget 25 – Cruisin”?

„Cruiserii” pot descoperi Budapesta prin intermediul unui tur unic și spectaculos! Elegantul vapor de agrement Europa oferă programe pentru toate gusturile: fie că vrei să te relaxezi într-un beanbag, cu Parlamentul pe fundal, fie că vrei să fii în mijlocul petrecerii, la bord. Un lucru e clar, participanții vor avea parte de un tur inedit al obiectivelor turistice situate de-a lungul Dunării, în timpul unei petreceri de pomină!

Merită să fii Cruiser?

Garantăm confortul până la capăt, adică te poți îmbarca fie din centrul orașului (Batthyányi tér), sau chiar de pe insulă (de la stația pentru vaporaș), având posibilitatea ca după petrecere să fii tranportat înapoi pe insulă, cu un autobuz de transfer (contra cost). De asemenea, mai garantăm că Sziget 25 – Cruisin va fi o experiență de neuitat!

De ce e așa special?

Pentru că vezi orașul dintr-un unghi mai puțin accesibil. În plus, turul inedit e completat de partea gastronomică, căci la bord va fi oferită mâncare dar și beri artizanale! Recomandăm din toată inima această experiență, e o amintire pe care vrei să o ai!

Program pentru 9-13 august

  • 10 – 11 AM: Întâlnire la Batthyányi tér/ Szilágyi Dezső tér
  • 11 – 12 AM: Vaporul pleacă de la Batthyányi tér/Szilágy Dezső tér către stația de vapor de la Sziget
  • 12 – 1 PM: Întâlnire și îmbarcare la Sziget
  • 1 PM: Cruisin - (Sziget – capătul insulei - Podul Rákóczi Bridge (depinzând de condiții) - Batthyányi Square/Szilágyi Dezső Square.
  • 5 – 6 PM: Debarcare la Batthyányi tér, de unde autobuzele de transfer* te preiau și te duc înapoi la festival

*Ai nevoie de un bilet pentru autobuzul de transfer

Cumpără bilet Cruisin!