Noutăți

Decorează Insula Libertății

Ai o idee grozavă pentru o instalaţie de exterior sau un concept artistic deja finalizat? Atunci arată-ne şi nouă ideea ta, pentru că cele mai bune concepte vor prinde viaţă la ediţia din acest an a festivalului. Trimite-ne propunerile tale ieşite din comun pentru a ne ajuta să creăm instalaţii spectaculoase pentru SZIGET 2014 – Insula Libertăţii. 

Vino mai devreme și stai mai mult

Bucură-te din plin de experiența de vacanță pe care ți-o poate oferi Sziget Festival! Știm sigur că Queens of the Stone Age vor cânta în ziua 0, printre mulți alții, așa că dacă ai un bilet fără campare (de 5 zile) îl poți upgrada la unul cu campare inclusă. În plus, proaspătul câștigător al titlului “Best New European Festival”, B.my.Lake, este, anul acesta, afterparty oficial pentru Sziget Festival. Drept urmare, după Sziget, petrecerea se mută pe lacul Balaton!

Primele nume pentru Sziget 2014!

Echipa Sziget este încântată să anunţe primele nume confirmate pentru programul muzical din acest an de pe „Insula Libertăţii”, ce va avea loc în perioada 11-18 august. Queens of the Stone Age, Calvin Harris, Placebo şi mulţi alţii vor fi cu siguranţă pe Insula Óbuda, în inima Budapestei, în această vară.

„Best New Festival”, afterparty perfect pentru Sziget!

European Festival Awards tocmai și-a anunțat câștigătorii și s-a încheiat cu succes pentru festivalurile maghiare. B.my.Lake, afterparty-ul oficial pentru Sziget 2014, a câștigat la categoria „Best New Festival”, în timp ce celelalte festivaluri nominalizate: Sziget Festival, VOLT Festival și MasterCard Balaton Sound sunt printre cele mai tari festivaluri europene.

La mulți ani!

La mulți ani tuturor szigetanilor și să ne revedem în 2014!

Decembrie cu Sziget

Rămâi la curent cu Sziget și în perioada sărbătorilor! Fă-ți cunoscute dorințele muzicale, dorește-ți ceva ieșit din comun și creativ legat de Sziget 2014 și ia-ți bilet la preț redus pentru Insula Libertății din 2014!

Sziget printre cei mai buni

Sziget Festival este pe lista scurtă de la European Festival Awards! Din 360 de festivaluri participante, din 34 de țări, Sziget e în top 10 la trei categorii diferite!

Bilete cu preț redus până pe 31 decembrie

Reține perioada în care se va desfășura Sziget 2014 și asigură-te că vei fi acolo! Cumpără bilete la preț redus până pe 31 decembrie!

Sziget 2013 - clipul retrospectiv

Mai sunt exact 300 de zile până când Sziget Festival își va deschide din nou porțile la Budapesta. În același loc, dar de data aceasta cu o săptămână mai târziu, pentru a avea șanse mai mari de a alcătui un line-up și mai puternic. Biletele se pun în vânzare începând cu 15 octombrie, cu prețuri reduse până la sfârșitul anului.

Votează pentru Sziget Festival!

Sziget Festival este nominalizat din nou la categoria „Best Major European Festival” din cadrul European Festival Awards! Drept urmare, toți szigetanii care doresc să ajute echipa organizatorică, pot vota pentru Sziget până pe 1 noiembrie.

Parteneri în România: