Noutăți

Abonamentele Sziget sunt sold-out!

Începând cu 4 august mai sunt disponibile doar bilete zilnice pentru Sziget Festival, care va începe pe 11 august. Este pentru prima dată în istoria festivalului când abonamentele nu mai sunt disponibile cu o săptămână înainte de începerea evenimentului. Cu toate acestea, organizatorii au rezervat încă o mie de abonamente pentru a fi vândute la fața locului, pentru aceia care s-au hotărât mai târziu.

Harta Insulei Libertății

Cine a mai pus piciorul până acum pe Insula Libertății și a avut ocazia să realizeze imensitatea locului, știe că o hartă e absolut necesară.

Korn și NOFX confirmați la Sziget!

Korn și NOFX se adaugă în programul scenei principale al cărei line-up internațional devine acum complet.

Programul scenei Europa e gata!

Scena Europa de pe Insula Libertății este locul de întâlnire al tinerelor talente din Europa care reprezintă multiculturalismul prin muzica lor, iar în program îi regăsim şi pe cei de la BaLaKo! În fiecare an este invitată o trupă de pe continentele îndepărtate, anul acesta tocmai din Australia. În 2014, toată atenția este concentrată asupra tendințelor recente de pe scena muzicală berlineză, căci anul acesta se împlinesc 25 de ani de la căderea zidului Berlinului, fapt ce va fi menționat în mai multe spații de la Sziget.

Madness, The Bloody Beetroots, Kelis și mulți alții la Sziget

Și mai multe nume se adaugă în programul colorat de la Sziget Festival. Printre mulți alții, Madness, The Bloody Beetroots și Kelis își vor face apariția anul acesta pe Insula Libertății. 

Blink-182 headlineri în ziua -1 la Sziget

Blink-182 sunt așteptați de multă vreme să concerteze la Sziget și, în sfârșit, acest lucru se intâmplă! Pe 11 august (ziua -1), pentru această zi urmând să mai fie anunțate  și alte nume, în perioada următoare. În plus, în line-up îi mai regăsim pe Cee Lo Green și Jimmy Eat World iar Casper, A Day To Remember și Fedde le Grand vor concerta în ziua 0. Runda 1 de bilete la preț redus se încheie pe 30 aprilie!

Outkast, Manic Street Preachers și The 1975

Organizatorii anunță câteva nume noi în line-up, astfel că OutKast, Manic Street Preachers și The 1975 se adaugă numelor deja anunțate.

Line-up-ul Sziget prinde formă!

Au fost adăugate nume noi în line-up-ul mereu colorat de la Sziget Festival. Toate genurile vor fi acoperite și de această dată, astfel că Deadmau5, Axwell, Bombay Bicycle Club, The Kooks, Crystal Fighters, Anti-Flag se îmbină perfect cu numele deja anunțate, precum Queens of the Stone Age, The Prodigy, Placebo, Imagine Dragons și mulți alții. Cu toții pe Insula Libertății între 11 și 18 august la Budapesta! Runda 1 de bilete la preț redus se încheie pe 30 aprilie.

The Prodigy, Lily Allen, Kavinsky și Fink la Sziget 2014

Organizatorii Sziget Festival anunță o nouă listă de nume confirmate pentru ediția din acest an. Vor concerta pe Insula Libertății, între 11 și 18 august, printre mulți alții: The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Kavinsky și...dar să îi luăm pe rând.

Sziget Festival 2014: nume noi în line-up!

Organizatorii festivalului anunță noi nume importante pentru Sziget 2014. În inima Budapestei îi vom regăsi, printre alții, pe Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Jake Bugg și London Grammar. Pe Insula Libertății, în perioada 11-18 august.

Parteneri în România: