Noutăți

Sziget Talent - România

Sziget Festival lansează și în România un concurs pentru tinerele trupe din zona independentă (non-comercială); trupa aleasă de juriu și public va putea urca pe una dintre scenele de la #Sziget2015, în luna august a acestui an!

Foals, Interpol, Future Islands, Paloma Faith la Sziget 2015

Mai mult de 20 de nume noi au fost anunțate pentru diferitele scene de la Sziget Festival 2015. Aceste nume se alătură celor anunțate deja, printre care Robbie Williams, Florence and the Machine, Alt-J, Martin Garrix. O săptămână de distracție non-stop este garantată, în perioada 10-17 august, la Budapesta.

Nume noi la Sziget 2015!

Vești bune de pe Insula Libertății: Telekom va fi unul dintre sponsorii festivalului, drept urmare, cortul gigantic care a găzduit tot timpul petreceri incendiare, se întoarce sub denumirea Telekom Arena, alături de cei mai renumiți DJ.

Biletele pentru ziua -1 se vând cu repeziciune

Biletele pentru ziua -1 (10 august) se vând cu repeziciune, cele 10.000 de bilete disponibile la preț special early-bird fiind deja epuizate.

Robbie Williams la Sziget 2015!

Robbie Williams vine pe Insula Libertății, în cadrul turneului său „Let Me Entertain You Tour”, în data de 10 august (oficial numită ziua -1), această zi fiind inclusă în prețul biletelor pentru 7 zile. Biletele pentru ziua -1 vor fi disponibile în număr limitat.

Sziget=Best Major European Festival

Datorită vouă, Sziget Festival a fost ales, din nou, Best Major European Festival! A fost o ediție de zile mari și a vem de gând să repetăm asta și în 2015, așa că, așteptați-vă la o săptămână de vis pe Insula Libertății!

Sziget 2015 - primele nume!

Sziget Festival va include, din nou, mai mult de 50 de spații dedicate diferitelor programe iar organizatorii dezvăluie și câteva nume din line-up. Insula Libertății va fi gazda unui program la fel de colorat ca întotdeauna, cu cât mai multe forme de artă incluse. Deja confirmați pentru ediția din 2015 sunt: Florence and the Machine, Alt-J, Jamie Woon, Blasterjaxx și alții. Biletele sunt disponibile la preț redus până la 31 decembrie!

Sziget Festival: retrospectiva 2014 și start 2015

Videoclipul retrospectiv Sziget 2014 tocmai a fost lansat! Scopul este unul simplu: încercarea de a evoca atmosfera din luna august, oferind o scurtă retrospectivă asupra ediției din acest an, de pe Insula Libertății.

Cum să devii Szigetan special în 24 de ore?

Achiziționează un bilet de 7 sau 5 zile în primele 24 de ore de la punerea în vânzare a biletelor și un colet special va sosi la tine acasă!

415.000 de Szigetani – Împreună!

Sziget Festival a atras, anul acesta, un număr record de vizitatori: 415.000. Abonamentele au fost sold out înainte de începerea evenimentului iar ziua de joi a fost full house, cu 85.000 de persoane pe insulă. Festivalul și-a păstrat sloganul „Insula Libertății” și s-a făcut tot posibilul pentru a imbunătăți și mai mult partea vizuală a spațiului în care se desfășoară.

Parteneri în România: