Noutăți

Unde stai la Sziget?

Sziget durează o săptămână și ar fi bine să te asiguri că alegi locul potrivit pentru a sta, astfel încât să ai parte și de o odihnă sănătoasă după petreceri (ziua sau noaptea, depinde doar de tine!). Din fericire, Sziget este un festival mare, perfect integrat în spațiul care îl înconjoară. Pe lângă opțiunile de la fața locului, de la festival, Budapesta are, de asemenea, o mulțime de oferte atunci când vine vorba de cazare accesibilă. Iată o prezentare generală.

Magic Mirror

Magic Mirror - spațiul queer „hetero friendly” de la Sziget Festival, serbează anul acesta 15 ani! Se va desfășura într-un cort Spiegeltent clasic, construit din lemn și pânză, decorat cu oglinzi.

Kings of Leon la Sziget 2015

Suntem bucuroși să vă anunțăm că Kings of Leon vor fi prezenți, anul acesta, pe Insula Libertății. Vor fi headlinerii zilei de 15 august și va fi una dintre rarele ocazii de a prinde trupa prin Europa în această vară.

Asaf Avidan, Major Lazer, The Script, C2C și Arty!

Nume noi pentru Sziget 2015! Asaf Avidan, Major Lazer, The Script, C2C și Arty, anul acesta, pe Insula Libertății! Verificați pagina dedicată programului, care este updatată contstant și unde veți putea descoperi și spațiile considerate "the soul of Sziget": Cirque du Sziget, Sziget Beach, Luminarium și multe altele!

British Knights Europe Stage

Sziget se mândrește cu o comunitate multiculturală, lucru care se reflectă clar în programul festivalului. Artiști europeni valoroși, care și-au dovedit deja abilitățile în țările de origine, vor avea ocazia să cânte în fața unui public venit din peste 80 de țări. Gazdă le va fi scena British Knights Europe!

Tony Baboon la Sziget 2015

Trupa Tony Baboon a fost aleasă să reprezinte România la Sziget Festival, în cadrul programului YOUROPEN – Sziget International Talent Festival.

Finala Sziget Talent!

Avem finaliștii! Tot ce vă putem spune este că alegerea a fost una foarte, foarte dificilă! Cu toate acestea, ne vedem joi, 7 mai, de la ora 22:00, în Expirat&OtherSide Club, la prima ediție ‪#SzigetTalent‬ cuuu...

Programul scenei MasterCard World Music!

Anul acesta cei prezenți la festivalul Sziget se vor bucura de muzică din toate colțurile lumii și de hituri care vor răsuna pe scena MasterCard World Music. Această scenă de pe Insula Libertății, apreciată pe plan internațional, are un program divers și anul acesta, punând accent pe tradițiile culturii rome. Runda 1 de bilete la preț redus se încheie la sfârșitul lunii aprilie!

Avicii, Limp Bizkit, The Gaslight Anthem la Sziget 2015

Anunţurile  ce țin de programul festivalului de pe Insula Libertăţii, sosesc în continuare! Festivalul organizat pe o insulă  situată în inima Budapestei  - şi care găzduieşte peste 415.000 persoane timp de 7 zile - este un adevărat festival-vacanţă cu petreceri non-stop şi activităţi de toate felurile. Anul acesta line-up-ul festivalului s-a îmbogăţit cu artişti ca Avicii, Limp Bizkit, Hollywood Undead, The Gaslight Anthem  şi mulţi alţii. Runda 1 de bilete la preţ redus se încheie la sfârşitul lunii aprilie. 

Kasabian și Ellie Goulding la Sziget 2015

Din ce în ce mai multe nume în programul Sziget 2015! Și încă nu e tot, pentru că Sziget Festival găzduiește, în cele 7 zile, în jur de o mie de programe și activități. Runda 1 de bilete la preț redus mai durează până la sfârșitul lunii aprilie.

Parteneri în România: