Noutăți

Clujenii Satellites la Sziget

Ne bucurăm să anunțăm și o prezență românească în programul #Sziget2016: Satellites sunt invitați anul acesta să cânte pe Europe Stage!

Rihanna la Sziget!

Rihanna va fi capul de afiș al Zilei 0 (11 august) pe Insula Libertății!

SIA, Noel Gallagher's High Flying Birds, UNKLE la Sziget 2016

Sziget continuă seria de anunțuri adăugând 16 nume noi în programul #Sziget2016. Insula Libertății îi va găzdui vara aceasta pe SIA,  Noel Gallagher's High Flying Birds, Jake Bugg, UNKLE și mulți alții.

Muse, The Last Shadow Puppets, David Guetta și alții la #Sziget2016!

Nume noi în programul #Sziget2016: Muse * David Guetta * The Last Shadow Puppets * The Lumineers * Years & Years * Róisín Murphy * Bullet For My Valentine * Jess Glynne * Parkway Drive * K.I.Z. * The Neighbourhood * Kovacs * Datsik * Rico & Sticks #OpgezwolleTotNu! 

Contribuie la „Art of Freedom”!

Ai o idee grozavă pentru o instalaţie de exterior sau un concept artistic deja finalizat? Fă-ne cunoscută ideea ta, pentru că cele mai bune concepte vor prinde viaţă la ediţia din acest an a festivalului! La Sziget, sunt binevenite concepte de la desgineri, artiști, light sculptors etc., concepte care să facă din Insula Libertății un spațiu și mai extraordinar!

Primele 13 nume confirmate

Sziget e gata să prindă formă! Primele 13 nume din programul muzical au fost deja anunțate, printre care: Sigúr Ros, Bastille, M83, John Newman, MØ și mulți alții! Verifică secțiunea „program” și pregătește-te pentru perioada următoare!

Primele nume pentru #Sziget2016!

Iată primele nume pentru Sziget 2016! Anunțurile vor sosi periodic până în luna august, avem atât de multe de anunțat! De data aceasta avem așa: Sigur Rós, M83, MØ, Parov Stelar, Kodaline, BRING ME THE HORIZON, John Newman, Naughty Boy! Bilete le preț redus sunt disponibile până la data de 31 decembrie!

Aftermovie Sziget 2015!

Videoclipul retrospectiv Sziget 2015 este, în sfârșit, gata! Retrăiește atmosfera specială de pe Insula Libertății, simte energia celor 415.000 de vizitatori din peste 90 de țări, insipiră-te din arta și decorațiunile aflate peste tot pe insulă, observă varietatea programelor și hai cu noi la Sziget 2016!

Moving-in începe vineri!

Informațiile sunt mai ales pentru cei care au achiziționat bilete Moving-in (pentru weekend sau pentru ziua de duminică), pe lângă biletul pentru 7 zile. Sperăm să ajungeți cu bine la Budapesta! Abia aștepăm să vă găzduim pe Insula Libertății!

Bilete la preț redus până vineri, 31 iulie

Runda a 2-a de bilete la preț redus mai durează până vineri, 31 iulie. Biletele pentru ediția din acest an s-au vândut la fel de repede ca și anul trecut, când s-au bătut recordurile anterioare ca număr de vizitatori și evenimentul a devenit sold-out. Drept urmare, sfătuim doritorii să își achiziționeze biletele până vineri, 31 iulie.

Parteneri în România: