Noutăți

Devino Szitizen Prime în 25 septembrie!

Începem deja numărătoarea inversă pentru #Sziget2017! Haideți să sărbătorim împreună a 25-a ediție a festivalului Sziget! Cine achiziționează bilete în primele 25 de ore, poate deveni Szitizen Prime! Biletele se pun în vânzare în ziua de 25 septembrie 2016, ora 18:00! Revenim cu detalii...

496.000 de Szitizeni la Sziget 2016!

A 24-a ediție a festivalului Sziget s-a încheiat miercuri, 17 august, cu un număr record de vizitatori: aproape jumătate de milion, din peste 100 de țări. Sziget se va întoarce în 2017 cu o ediție aniversară, a 25-a, în perioada 9-16 august.

Important, înainte de plecare!

Gata bagajele? Citește cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știi înainte să pleci spre Sziget! Pe foarte curând!

Abonamentele pentru Sziget 2016 sunt sold-out

Sziget Festival a atins un nou record, abonamentele pentru 7 zile fiind deja epuizate înainte de luna iulie.  Cei care își doresc să achiziționeze bilete pentru anumite zile, sunt sfătuiți să le cumpere din timp deoarece în anii anteriori anumite zile au fost sold-out.

The Chemical Brothers, Editors, Tinie Tempah șiii...

Acesta este ultimul anunț major pe plan muzical al festivalului de 7 zile, programul fiind aproape gata. Biletele se vând în ritm record, deci cei care doresc să petreacă 7 zile la rând și să se bucure de atmosfera Szigetului ar fi recomandat să le cumpere cât mai curând!

Vânzări record pentru Sziget 2016!

Dacă vrei să experimentezi unul dintre cele mai importante evenimente multi-culturale din Europa, grăbește-te! Aproape 90% din abonamentele pentru 7 zile s-au vândut, ne pregătim pentru încă un record. V-am mai spus c ă  Sziget Festival are vizitatori din peste 95 de țări?

Programul pentru Colosseum!

★ COLOSSEUM ★ - un spațiu inedit, realizat în întregime din paleți, în care muzica electronică e la ea acasă. Atenție, prețurile biletelor se modifică după data de 5 mai!

Skunk Anansie și Die Antwoord la Sziget 2016

Nume noi pentru Sziget 2016! Printre alții: Marky Ramone's Blitzkrieg,  Skunk Anansie și Die Antwoord! Nu uita că prețul biletelor se modifică după data de 5 mai, grăbește-te!

Programul scenei World Music!

Scena World Music este una dintre cele mai mari și mai importante scene de la Sziget Festival, alături de Main Stage, A38 și Arena. Anul acesta, Fanfara Ciocârlia revin la Sziget!

Nume noi la Sziget 2016

De data aceasta, se alătură artiștilor deja confirmați, Manu Chao La Ventura, Hardwell, Kaiser Chiefs, Fidlar, Boys Noize, Dillon Francis, Movits!, Vinai și DJ Sliink. 

Parteneri în România: