| Autor |
Mesaj |
|
| kmi |
Trimis: Dum Aug 09, 2009 11:00 am |
|
|
|
Site Admin
Data înscrierii: 13/Feb/2007
Locație: Brasov
|
deschis oricui e pe insula si are chef sa "transmita" de la fata locului...desi ma indoiesc
Vom incerca noi totusi, pe cat posibil, pentru prieteni sau oricui ii pasa.
Szia!
EDIT: FOTO SZIGET FESTIVAL 2009 |
Ultima modificare efectuată de către kmi la Joi Aug 20, 2009 8:44 pm, modificat de 1 dată în total _________________ enszigetée |
|
| Sus |
|
| pax |
Trimis: Lun Aug 10, 2009 5:56 pm |
|
|
|
Data înscrierii: 05/Aug/2009
|
am putea macar sa ne numaram
primele impresii: bere scumpa (era de-asteptat)
si destul de aglomerat avand in vedere ca mai sunt inca 2 zile pana la deschiderea oficiala |
|
|
| Sus |
|
| kmi |
Trimis: Lun Aug 10, 2009 6:34 pm |
|
|
|
Site Admin
|
| Ma cam asteptam sa fie scumpite de cand cu blablaul cu TVA-ul...In fine. Multa lume, cam ca in anul cu LGT, multi localnici. Mai explorez un pic si plec la o promenada pe inserat in centru, ca e si cald. No szia. Ne vedem miercuri, sper. |
_________________ enszigetée |
|
| Sus |
|
| starpill |
Trimis: Lun Aug 10, 2009 7:45 pm |
|
|
|
Data înscrierii: 04/Aug/2009
|
| OMG sper sa mai gasim bilete care u campare inclusa.. noi ajungem maine seara ..should i panic? |
|
|
| Sus |
|
| pax |
Trimis: Mar Aug 11, 2009 7:52 pm |
|
|
|
|
Multumim Auchan-ului din cartier pentru snack-uri la preturi acceptabile  |
|
|
| Sus |
|
| pax |
Trimis: Joi Aug 13, 2009 12:46 pm |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
| andreiblitz |
Trimis: Mar Aug 18, 2009 8:31 am |
|
|
|
Data înscrierii: 08/Mai/2008
Locație: SANNICOLAU-MARE(TIMIS)
|
Bera mi s-a parut prea scumpa, cel putin fata de anul trecut. Cu banii dati pe 5 beri anul acesta am cumparat anul trecut 6 beri. O bere nu e mult dar luand in considerare ca anul trecut berea era la 0.6 L, nu e aceasi chestie ca bei 2.5 L bere sau 3.6 L. In rest totul a fost foarte ok.
M-a mai deranjat politia care nu m-a lasat sa parchez exact unde am parcat anul trecut, ca cica e spatiu verde. Cred ca problema a fost ca n-am parcat in parcarea special amenajata si n-am platit acei 70 euro. |
_________________ sa fie fain |
|
| Sus |
|
| lunalbastra@yahoo.com |
Trimis: Mar Aug 18, 2009 7:58 pm |
|
|
|
Data înscrierii: 25/Mar/2007
Locație: Timisoara
|
Adica sa ne intelegem, in fiecare an ma jur ca ii ultimul an cam asa dupa o zi, doua cand deja mor de spate de la ghiozdan si de picioare si is nemultumita de unguri, de aia, de cealalta, dar dreak stie cum fac ca de cum incepe anul tot ce ma anima ii sa merg in acel an iara.
Ca sa reluam un obicei mai vechi, mie cel mai mult mi-a placut( nu neaparat in aceasta ordine):
- LA FURIA DELS BAUL ( Amfiteatrum, in fiecare seara la ora 23.00, mi-am propus zilnic sa merg sa-i vad si finally am facut-o duminica si am ramas muta de ce faceau aia acolo, pls do some google searching sau better youtube ca zau ca merita.Numai la TV am vazut kestii cat de cat similare)
- PENDULUM ( Main Stage, ii asteptam de la faza de anul trecut, dar a meritat)
- PLACEBO ( Main again, e un vis mai vechi care a iesit f fain)
- ZAGAR ( Wan2 Stage, descoperiti anul trecut gratie lui Kmi, true love)
- NEO ( copy paste de sus, dar pe astia i-am gasit gratie Violetei)
- OANA CHITU ( Amfiteatrum, o sa radeti poate, e de-a nostra de la Bucale, canta multe de ale Mariei Tanase si lume putina.Asta era cand la Main era Lilly nush cine, dar la tanti asta asa fain suna si lumea simteam ritmul ca o fo genial si tare ma simteam bine sa fiu din Romania)
- PALOTAI ( ca tot vb de true love, la faza asta Sziget anul asta o fo ca o bombonica de toate aromele, ca dragul de el o pus in fiecare sera muzica pe undeva si am mers zilnic macar un pic sa ne vedem...dragul de el, numa in ultima seara am ramas tot cat o pus la Ambient si pt ca nu era multa lume si majoritatea dormeau pe perne am avut eye contact.Era f misto sa vezi cum tata lor asteapta din public confirmarea ca face treaba buna, cand la o adica el face treaba minunata.)
- BLEASTED MECHANISM ( Wan2 Stage, astia or fo o descoperire superba accidentala deaorece vazusem eu acas pe net ca au instalatii faine pe scena si am zis what the fuck, pt cunoscatori, i-am trecut pe agenda mea rosie si apoi da-i frate si tzopaie)...
Mai am sa adaug, dar astea is primele care imi vin in cap. |
|
|
| Sus |
|
| kmi |
Trimis: Mie Aug 19, 2009 7:42 pm |
|
|
|
Site Admin
|
ieeee. am citit pe sus, inca nu am apucat sa citesc pe ddd dar o voi face curand, sunt la un net cafe mai slow.
@lunaalbastra: am fost si noi duminica pana la urma din pacate am prins doar putin, f impresionant insa, o sa punem foto. Nu am mai ajuns la Squarepusher - ai fost? cum fu? pt ca luni ne-am carat la 6 dimineata si bine am facut, nu am prins aglomerat deloc iar pe la 17:00 imbratisam deja persoane dragi de la cateva sute de km mai spre vest. oh joy.
Pentru cei care ma cunosc cat de cat nu e nicio surpriza sa afle ca cel mai si cel mai mult mi-a placut FNM...Patton FTW!!!
DAR revin cu foto si ceva notite maine cred...acum se uploadeaza si mere cam greu netul aici...see ya.
P.S. multumesc, ca in fiecare an, celor care au venit miercuri la HVG. A fost scurt dar am ramas cu cunostinte noi si de data asta, o placere, cu unii m-am revazut cam in fiecare zi dupa. |
|
| Sus |
|
| kmi |
Trimis: Joi Aug 20, 2009 8:39 pm |
|
|
|
Site Admin
|
precum am promis, niste foto AICI
mai adaugam/aranjam pe parcurs. Da, stiu sunt foarte multe cu Mike Patton, hehe.
Si sa spun si ce mi-a placut...hmmm. Incepem cu Nouvelle Vague care au fost incantatori si care m-au bucurat. Mi-a placut mult vocalista dezlantuita pe "Bela Lugosi's dead". Yeah!
Apoi mi-ar fi placut Tricky, daca era pe scena mare, nu prea imi place acustica corturilor. Care sunt niste constructii impresionante de altfel dar pentru a auzi cat de cat ok trebuie sa stai pe mijloc in fata...daca rezisti Ma rog, Tricky a fost f rock - misto coverul Ace of spades.
Prodigy au fost nebunie nu am mai vazut atata lume la un loc...acum 2 ani nu a fost chiar asa iar atunci chiar m-am panicat. Nebunie, dar dupa parerea mea a trecut vremea cand merita sa iti rupi oasele in multime pt Prodigy. Ahem.
Primal Scream au fost la fel de misto ca la Peninsula...poate, la Peninsula chiar mai placuta atmosfera. Muzicieni care se stiu de o viata, se simt bine impreuna pe scena si se simte.
Snow Patrol au fost pentru minte o surpriza placuta pentru ca nu prea ii ascultasem. Am ramas la concert cu gandul sa stau la 2-3 piese si sa plec dar m-am trezit zambind si aplaudand pana la final. M-au convins sa ii cumploadez.
Am fost si la Miss Platnum pentru ca prietenii mei o vazusera in Germania si au zis ca merita, face atmosfera. Si asa este. E foarte simpatica si desi muzica ei nu e tocmai my cup of tea recunosc ca reuseste sa faca atmosfera, are o voce ff buna si muzicienii pe masura. Way to go, miss.
Mi-a mai placut Emily Loizeau la Amfiteatrum Pecs...super voce, o prezenta minunata, mi-a parut rau ca nu am prins tot.
EDITORS mi-au placut la nebunie, m-au emotionat. Pur si simplu suna foarte bine live, mi-ar fi placut sa aud mai mult de pe "the back room".
De la Placebo trebuie neaparat sa mentionez ca noul tobosar e superhipermega bestial si ca adauga show-ului un plus de energie...l-am si uitat pe cel dinainte.
Mi-a mai placut Coldcut...super visuals, feeling misto. Dar din nou in cort. Plus oboseala. Am plecat inainte de final pentru ca vroiam sa prind un loc bun la FNM.
Aaaaaah, Faith No More!! De cand asteptam! Marturisesc ca aveam emotii inainte de concert. Nu m-am infipt foarte in fata...am gasit un loc de unde sa ma pot bucura fara sa ma frece nimeni in jur. Au inceput cu Reunited, iar Patton a venit cu un baston, oarecum schiopatand...ca o aluzie la timpul care a trecut si peste ei. E incredibil omul, e atat de versatil. Nu o sa mentionez piese sau mai stiu eu...ci doar ca mi-a placut fff mult. Am asteptat mult timp si am primit ceea ce mi-am dorit. Si as mai vrea...cu prima ocazie. Se simte cand oamenii canta pe scena dedicati, cu pasiune...caci despre asta e vorba.
Cam atat...ma mai gandesc si revin.
Si eu zic ca gata, la anul nu mai merg. Im too old for this shit. Dupa care imi revin din oboseala si mai trec cateva saptamani si daca ma intreaba cineva iarasi spun ca merg ) |
|
| Sus |
|
| pax |
Trimis: Lun Sep 07, 2009 7:30 am |
|
|
|
|
|